image FORSIDE BAGGRUND BLOG VERSION FORHANDLERE ENGLISH
image
image
image
image
image
Version
image

1.0

CafeMælk har versionsnummer for at annoncere, at produktet hele tiden forbedres efterhånden som vi bliver klogere på brugen af produktet og efterhånden som vi får nye idéer til forbedringer af produktet.

Version 1.0 er en biodynamisk letmælk, som giver caféer mulighed for at servere en både smagfuld og sund mælkekaffe, som skummer godt.

Senere versioner kommer til at nyde godt af den forskning i mælkens skumningsegenskaber, som vi dels allerede har indsamlet og genereret en del viden om. Følg med på vores blog, for at se, hvilken forskning vi laver i øjeblikket.

Version 1.0 er den aktuelle version

 

image

2.0

Version 2.0 er planlagt udgivet i april månedet 2009. Vi har fokuseret på at udvikle forarbejdning af mælken, som på den ene side forbedrer mælken til brug på caféer men som på den anden side er så skånsomme som muligt, så mælken bevarer sin naturlige tilstand så meget som muligt. Følgende er tankerne bag version 2.0:

Det er vigtigt, at mælken er nem at skumme. Fedt- og proteinindholdet i mælk svinger naturligt i løbet af året og påvirker hvor let mælken skummer.

Til CafeMælk 2.0 har Copenhagen Coffee Academy og Naturmælk udviklet en behandling, der justerer det naturlige proteinindhold til et fast niveau. Derfor er CafeMælk 2.0 til den seriøse barista, der ønsker blødt og cremet mælkeskum – hele året.

Siden Copenhagen Coffee Academy blev stiftet i 2003 har vi bl.a. forsket i hvor vigtigt proteinet i mælken er for at få optimalt skum. Gennem denne forskning har vi nu udviklet en patenteret teknik: CafeMælk 2.0 drænes, indtil det naturlige protein i mælken er opkoncentreret til det ønskede niveau – altså uden at tilsætte protein. Behandlingen kan sammenlignes med regulering af fedtprocenten i mælk, når mejerierne laver mini-, let- og sødmælk. Denne nye teknik gør, at CafeMælk 2.0 er nem at skumme i de perioder, hvor proteinindholdet ellers ville være for lavt.

image
image
image
image
image
image
image
image
Gerrebækvej 24 | DK-6360 Tinglev | Tlf: +45 74 64 28 01 | Fax: +45 74 64 28 01 | info@naturmaelk.dk
image